Čestitke ob poroki

Združitev dveh sorodnih duš – poroka. Za ženske je poroka najpomembnejši dan v njihovem življenju, saj o tem dnevu sanjarijo že od rosnih let. Tudi čestitke ob poroki naj bodo iskrene, romantične in polne motivacije, ki ju mladoporočenca potrebujeta.

Poroka velja za enega najbolj svečanih obredov, kjer se moški in ženska odločita za skupno pot. Poročimo se lahko civilno in cerkveno, vsak zakonec pa ima ob poroki tudi svojo poročno pričo. Po obredu sledi svatba, kjer se zberejo vsi gostje. Na svatbi mladoporočencema izrečemo voščilo ob poroki ter veliko skupne sreče.

Ženska je oblečena v lepo belo obleko, s seboj pa nosi poročni šopek, za katerega se povabljenke na poroki na koncu borijo. Običaj pa pravi, da tista, ki ujame ta šopek, se bo naslednja poročila. Svoj običaj pa imajo tudi moški, namreč ženin mora nevesti sneti podvezico samo z usti, nato pa se svatje borijo za to podvezico.

V trgovini ali papirnici lahko kupimo čestitke, ki so namenjene poroki. Lepa in zelo aktualna ideja pa je tudi unikatna voščilnica za poroko, na kateri so slike ženina in neveste v naši družbi. Tako izkažemo, da smo razmišljali o njiju ter vložili v izdelavo same voščilnice tudi nekaj truda in nismo samo kupili navadne čestitke za poroko. Če nimamo več časa za izdelavo unikatne voščilnice lahko personaliziramo tudi navadno tako, da na notranjo ali zunanjo stran prilepimo nekaj slik, napišemo kakšen skupen pripetljaj in lepo misel.

Najlepše čestitke ob poroki so lahko tudi najbolj preproste. Mladoporočencema največ pomeni, če smo na ta dan njune združitve z njima.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecediStatistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436