Čestitke ob rojstvu

Rojstvo je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi paru. Novopečeni starši se tako veselijo izzivov in vseh lepih trenutkov, ki jih bodo preživeli z njihovimi malčki. Zelo pomembno pa je tudi, da novim staršem in dojenčku namenimo lepo čestitko ob rojstvu, saj bo le to staršem dalo še več motivacije in moči, za otroka pa bo kasneje to zelo lep spomin.
Najbolj pogosto darilo ob rojstvu otroka so otroški copatki ali plišasti medvedki ter poslan telegram po hitri pošti ali napisana čestitka, verz ali misel ob rojstvu otroka. Nekateri kupujejo za darilo ob rojstvu tudi uporabne stvari, ko so recimo oblačila za dojenčke, saj jih le ti zelo hitro prerastejo. Plišasti medvedki, spominčki vse to ima na koncu spominsko vrednost.

Moški oziroma novopečeni očetje pa praznujejo rojstvo otroka na prav poseben način. In sicer, da praznujejo ter spijejo kozarček ali dva za otrokovo zdravje. Veseli so novega člana, ter na zabavo pridejo tudi tisti prijatelji s katerimi se le redkokdaj vidijo. To so za očeta lahko najlepše čestitke ob rojstvu.

Materi oziroma otroku se ob prvem prihodu domov naredi majhna dobrodošlica. Zberejo se najožji družinski člani in najožji prijatelji ter pozdravijo njun prihod. Za mamice otroka je najlepša čestitka ob rojstvu ta, da ve da ji bo njena družina in njeni prijatelji stali ob strani ter da bodo njenega otroka obdajali dobri ljudje.

Veliko lepih verzov in misli za mlade ali obstoječe družine pa lahko najdete tudi v naši zbirki.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecedi

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436