Čestitke za krst

Rojstvo otroka je najlepši dan v skupnem življenju, ki se dogodi partnerjema na njuni poti. Novo živo bitje ugleda luč sveta, in to bitje vsem polepša obstanek. Čez čas se to rojstvo ovekoveči s krstom, prvim in najpomembnejšim zakramentom. Krst pa je tudi čas za slavje, druženje in spodbujanje novopečenih staršev. Čestitke za krst so tisti dan zelo dobrodošle, in tudi vsak zaželi vso srečo mladi družini na njihovi skupni poti, po kateri bodo stopali naprej v življenje. Za nekatere se sliši starševstvo težko, vendar ni tako, saj je to namreč en čar, veselje, nove dogodivščine.

In zakaj so torej dobrodošle čestitke za krst, kdo to sploh potrebuje se nekateri sprašujejo? K malenkostnemu darilu se lepo poda lep verz oziroma voščilo za krst, ki bo staršem otroka za ta čudovit dan naredil še bolj čaroben. Da s tem izkažemo novopečenima staršema naše občudovanje do otroka, želja po tem, da bo odrastel v dobrega moža oziroma dekle, da bo zdrav/-a in da ga bomo v življenju spremljali in mu stali ob strani. Mnogim celo to pomeni več, kot pa samo darilo.

Krst kot dogodek je zelo pomemben dan za starša, saj si želita, da bi bilo vse popolno in najboljše za njunega otroka. Želita ustvariti le najboljše in najlepše spomine, katere bosta lahko delila z njunim otrokom, ko bo le ta odrastel. Naše voščilo lahko naredi veliko spremembo in ostane kot večen spomin tako staršema, kot otroku.

Čestitka za krst je lahko kratka ali dolga, napisana kot pesem ali kot želje. Uporabimo lahko že obstoječa voščila, ali pa jim dodamo tudi kak svoj verz.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecediStatistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436