Novoletne čestitke

»Srečno in zdravo novo leto« je novoletna čestitka, ki je največkrat slišana. Čeprav lahko na spletu najdemo veliko kratkih, dolgih, slovenskih ali angleških verzov, ki bi bili primerni za novoletno voščilo, večina še vedno vztraja pri klasiki.

Zadnji večer v koledarskem letu, praznični TV programi, ljubljene in izbrane osebe okoli nas, božične lučke, ognjemet ter odštevanje do novega leta – nekateri pravijo, da je to najdaljša in najpomembnejša noč v letu. Kjerkoli praznujete in pričakujete novo leto, naj bo to doma, v klubu, na potovanju ali na odprtem, povsod je veselo in takoj ko vstopimo v novo leto, si želimo da bi nam v le tem bilo najlepše in da bi se nam uresničile vse neizpolnjene želje. Novoletna čestitka je tako vedno prva čestitka, ki jo slišimo na prvi dan v novem letu.

Vsi tisti, ki pa ne morejo biti ob nami pa jim lahko voščimo tudi preko telefonskega klica, SMS ali Facebook sporočil, seveda pa se spodobi tudi izreči osebno takoj, ko se prvič srečamo. Osebno voščilo ima vendarle poseben čar.

Ali ste vedeli, da se za novo leto pošlje največ SMS sporočil v enem dnevu, ter da je kar 99,5% vseh teh prav novoletnih čestitk?

Da pa ne boste zadnji dan tik pred zdajci razmišljali, kaj napisati v novoletno voščilnico ali kaj izreči za voščilo, predlagamo da si na Verzi.si pregledate nekaj najbolj popularnih verzov.

Pomembno je, da v novo leto vstopimo brez skrbi, z novimi cilji in željami, ter da vstopimo skupaj z ljudmi, ki jih imamo radi.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecedi

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436