Čestitke

Ko moramo nekomu čestitati, se velikokrat znajdemo pred dilemo, kaj napisati. Pogosto ne vemo, kako bi ubesedili vsa čustva, želje in iskreno veselje ob nekem pomembnem dogodku, kot je na primer visok jubilej, rojstvo otroka, karierni uspeh, diploma, magisterij ali doktorat. Zadnje, kar si želimo, je, da bi izpadli suhoparno in nezanimivo. Da bi bila vaša čestitka kar najlepša in čim bolj unikatna, vam lahko pomagajo čestitke, zbrane na tem mestu. Tukaj boste našli vrsto preverjenih receptov, ki jih lahko uporabite ob najrazličnejših priložnostih.
Rojstvo otroka, poroka ali praznovanje abrahama so dogodki, ki jim v življenju nismo priča vsak dan. Prav zato ob tako pomembnih priložnostih pogosto ne uspemo najti pravih besed, s katerimi bi čestitali novopečenima staršema, mladoporočencema ali slavljencu. Morda nas včasih skrbi tudi dejstvo, da ne bi »brcnili v temo« ali zveneli neustrezno. Tudi ob novem letu ali božiču se, v želji, da se ne bi ponavljali in poslali enake čestitke kot prejšnje leto, le stežka odločimo za to, kaj bi napisali. V vseh naštetih primerih vam bodo močno olajšale delo naše skrbno izbrane čestitke. Vabimo vas, da med njimi najdete tako, ki najbolj ustreza vašim potrebam.
Tiste čestitke, ki so napisane s pravimi besedami, ostanejo v trajnem spominu. Med čestitkami na naši spletni strani izberite tako, za katero menite, da se bo najbolje podala karakterju osebe, ki ji čestitate. Nekatere čestitke so hudomušne, druge romantične in poetične, tretje ganljive. Čestitk je lahko toliko, kolikor je naših čustev. Ob pomembnih življenjskih dogodkih od njih kar prekipevamo – in takrat je težko strniti na papir vse, kar čutimo. Prepričani smo, da boste v pestri zbirki naših čestitk našli to, kar iščete, in s pravilno izbrano čestitko prijetno razveselili vašega prijatelja, družinskega člana, partnerja ali sodelavca. Z našo pomočjo bodo vaše čestitke izstopale iz povprečja in dosegle svoj namen.
Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436