Citati

V tisočih letih človeškega obstoja je živelo na milijarde ljudi, in mnogi so s svojimi idejami in zamislimi izstopali v svojem času. Na srečo se je velik del modrosti iz zgodovine ohranil v obliki citatov, tako da imamo danes praktično neomejen dostop do takšnih in drugačnih idej, zapisanih v besedah starih modrecev. V naši bazi raznovrstnih citatov boste našli zapise starogrških filozofov, srednjeveških umetnikov in sodobnih revolucionarjev, seveda pa se najde še marsikaj drugega. Prepričani smo, da prav za vsakogar obstaja primeren citat, zato le pobrskajte in hitro boste našli takšnega, ki vam ustreza.

Citati pa niso namenjeni le zabavi ob branju, temveč predvsem prenašanju modrosti, zato jih lahko uporabite tudi v druge namene. Če se nikakor ne morete spomniti primernih besed za popestritev čestitke ob uspehu, boste med našimi citati gotovo našli kakšnega, ki popolnoma ustreza situaciji. Pa ne samo za čestitke ob uspehu, citati so kot nalašč še za mnoge druge dogodke, kot so na primer proslave, poroke, zabave ali kakšne druge svečanosti, še posebej pa pridejo citati do izraza zapisani na vabilih, čestitkah ali vizitkah. To pa še ne pomeni, da citatov ne moremo uporabljat kar tako, za lastno veselje. Preberite si najboljše citate ter jih posredujte svojim prijateljem in znancem na Facebooku ali preko SMS sporočila – gotovo bodo veseli kakšnega modrega izreka!

Sicer smo prepričani, da se v naši bazi citatov najde kakšen primeren citat za vsakogar, a vseeno vedno radi še razširimo svojo zbirko. Če imate torej kakšen primeren citat, ki bi ga radi delili z našimi bralci, vas vabimo, da ga vpišete v bazo. Tako bo naš portal nudil vedno bolj bogato vsebino, ki bo tudi v prihodnje navduševala naše bralce.

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436