Citati za rojstni dan

Nimate ideje, kako bi napisali rojstnodnevno voščilo? Bi radi sestavili nekaj lepega, originalnega in drugačnega, kar se bo vtisnilo v spomin, pa ne veste, kako se tega lotiti? Prepričani smo, da boste med našimi citati za rojstni dan našli takega, ki bo pisan na kožo vašemu slavljencu ali slavljenki.
Rojstni dan je pomemben osebni praznik, na katerega sprejemamo voščila z vseh strani. Roko na srce, mnogokrat so ta precej suhoparna in ne grejo dlje od običajnega »vse najboljše«. Vsak se razveseli voščila iz srca, namenjenega samo njemu. Slavljencu ali slavljenki seveda želimo obilo dobrih želja, vendar jih pogosto ne znamo najbolje preliti na papir in povezati v lepo celoto. Prav tukaj vam lahko na pomoč priskočimo mi. Z našimi številnimi citati za rojstni dan bo vaše rojstnodnevno voščilo zagotovo izstopalo, slavljenec pa ga bo ohranil v lepem spominu.
Citati za rojstni dan, med katerimi lahko izbirate na naši spletni strani, so primerni za ljudi vseh starosti – vse od najstnikov do tistih, ki obeležujejo visoke jubileje. Izberite takega, za katerega menite, da bo najprimernejši za osebo, ki praznuje rojstni dan. Če želite, da ga slavljenec ohrani v trajnem spominu, citat prepišite na lično rojstnodnevno voščilnico, ki jo lahko izdelate tudi sami. Z našimi citati za rojstni dan lahko nekoga razveselite tudi prek SMS-sporočila, socialnega omrežja ali elektronske pošte.
Prepričani smo, da boste s skrbno izbranim voščilom prijetno presenetili vsakogar in mu polepšali že tako krasen dan, kot je rojstni dan. Voščite mu z nekaj iskrenimi verzi, ki mu bodo ogreli srce in ga spomnili na to, koliko vam pomeni. Lahko vam zagotovimo, da bo vašo voščilnico še dolgo hranil in jo še velikokrat prebral. Na naši strani so zbrani vsi najlepši citati za rojstni dan, med katerimi se bo zagotovo našel tak, ki bo navdušil vašega slavljenca.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecedi


Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436