Novoletni citati

Ko se bliža konec starega leta in je pred vrati začetek novega, se marsikdaj znajdemo v zagati, kakšno voščilnico napisati našim najdražjim. »Vesel Božič«, »srečno novo leto« in podobni novoletni citati spadajo med bolj uporabljene, vendar tudi izpete fraze. Veliko ljudi v želji po tem, da bi svoje misli čim bolj natančno ubesedili, napiše predolgo voščilo. Pisanje novoletnih voščil si lahko olajšate z našo spletno stranjo, na kateri so objavljeni vsi najlepši in najbolj priljubljeni novoletni citati. Odlikuje jih dejstvo, da niso predolgi, a hkrati zadenejo bistvo. V njih so na preprost in eleganten način zapisane vse lepe želje in misli, ki jih želimo sporočiti ljubljenim osebam.
Prehod iz starega v novo leto ima izjemen čar. To je obdobje, v katerem so naše misli usmerjene k predelovanju vsega, kar smo dosegli v iztekajočem se letu, naš pogled pa uprt v to, kar želimo doseči v letu, ki prihaja. V božično-novoletnem času se poveže vsa družina. To je tudi obdobje obdarovanj, ko se z majhnimi pozornostmi in darili spomnimo na vse, ki so nam blizu. Obvezna spremljevalka novoletnega darila je voščilnica, v katero zapišemo nekaj lepih misli in želja. V njej so velikokrat zapisani tudi novoletni citati.
Medtem ko starejši voščilnice razpošljejo po navadni pošti, jih mlajši pošiljajo prek elektronske pošte ali jih objavijo na socialnih omrežjih. Da vaše sporočilo ne bi zvenelo prazno in dolgočasno, ampak domiselno in čim bolj osebno, uporabite katerega od novoletnih citatov z naše spletne strani. Izbrani novoletni citati, ki izstopajo iz sivega povprečja, še posebej lepo presenetijo naslovnika. Zakaj bi se vsako leto ponavljali? Naši novoletni citati vam bodo pomagali, da boste svojim najdražjim voščili zdravje, srečo in ljubezen na malo drugačen način. Naj vaše voščilo pričara novoletno toplino in s pravimi besedami zbudi čustva v srcih tistih, ki vam največ pomenijo.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecediStatistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436