Misli o uspehu

Vsi želimo biti v življenju uspešni. Vendar pot do uspeha ni lahka – marsikdaj je namesto z rožicami posuta s trnjem. Uspeh v službi, uspeh v ljubezni, uspeh v šoli … Vsak uspeh je sestavljen iz manjših ciljev, ki jih moramo doseči, če želimo biti uspešni na nekem življenjskem področju. Doseganje nekaterih je lažje, doseganje drugih pa zahteva več časa, napora in naše energije. Včasih se na poti do uspeha pojavi ovira, za katero nam zmanjka motivacije, zagona ali vztrajnosti, da bi jo premostili – in odnehamo. V takih trenutkih nam pomaga nekaj, kar nas požene naprej in nas ponovno usmeri na začrtano pot. Misli o uspehu, ki smo jih izbrali za vas, bodo prinesle veter v vaša jadra in vas spomnile, da je vredno vztrajati.
Najboljše misli o uspehu so tiste, ki so jih zapisali ljudje, ki so šli sami skozi trnovo pot do njega. Nihče ne doseže uspeha čez noč. Skoraj vedno je sestavljen iz kriz, znoja, neprespanih noči, vzponov in padcev – to najbolje ve tisti, ki ga je dosegel. Pogosto se zdi, da večji, kot je uspeh, več odrekanj zahteva. Tudi o tem govorijo misli o uspehu. A tudi, če se nekaj zdi kot neosvojljiv vrh, še ne pomeni, da nekega dne ne boste mogli priplezati nanj. Misli o uspehu vam lahko pri tem pomagajo. Preberite jih, ko se vam zazdi, da ste se znašli v brezizhodni situaciji ali ko bi najraje vrgli puško v koruzo. Pomagale vam bodo, da boste jasneje videli svoj cilj in se ponovno zavedali, da bo vaše garanje nekega dne bogato poplačano.
Marsikdaj si nečesa želimo, a enostavno ne najdemo pravega zagona, da bi to uresničili. Navdihujoče misli o uspehu vam bodo pomagale, da boste sanje, ki ste jih nekoč sanjali, ponovno umestili na zemljevid vaših ciljev – in jih začeli živeti.

RSS

Razvrsti po: glasovih · datumu · abecedi

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436