Uporabnik *Eva*

Spol: ženski

Točke: 0

Št. oddanih prispevkov: 35

Opis

Hei!

Uporabnikovi prispevki

Madžar, Italijan in Slovenc se pogovarjajo. Madžar reče: Mi imamo toliko orožja, da vas bomo vse pobili. Italijan tuid reče: mi imamo pa toliko bomb, da bomo vse raztrelili. Slovenc pa reče: Mi imamo pa toliko ciganov, da bodo vse pokradli.
Električarji pridejo babici popravit elektriko. Babica se jim opraviči, da jim nima nič za ponudit, za prigriznit. Gre v trgovino in se kmalu zatem vrne ter reče:"Oprostite, ker je toliko časa trajalo ampak v trgovini je bila doltga kolona". Delavci rečejo:"Brez skrbi babica, mi smo pojedli tiste lešnike." Babica pa:"Veste jaz pa imam tako rada lešnikovo čokolado, da čokolado poližem lešnike pa pustim."
NIKOLI, ampak res NIKOLI ne sodi človeka po zunanjosti, saj NIKOLI ne veš kakšno ima notranjost!
Koliko blondink zmore pomolsti eno kravo?
10. kako?
Tako da jo ena drži za vime devet pa kravo dviga in spušča.
Hahaha :P
Zapri oči, sanjaj kar ti srce poželi, sanjaj kar le v sanjah se zgodi in naj te zjutraj misel name prebudi!
Blondinki sta vstopili v letalo, ki je letelo v Pariz in se usedli v prvo vrsto. Stevardesa jima je pojasnila, da so sedeži v prvi vrsti namenjeni stevardesam, zato se morata presesti. Toda blondinki je nista poslušali in sta še naprej sedeli na prednjih sedežih. Stevardesa ju je še nekajkrat opozorila, ker pa se nista zmenili zanjo, je odšla do pilota in mu povedala za problem, ki ga ima z blondinkama. Ker letalo še ni poletelo, se je pilot odpravil do blondink, se sklonil, jima nekaj zašepetal in takoj sta se obe presedli v zadnjo vrsto. Stevardesa je dogajanje začudeno opazovala, nato pa le vprašala pilota, kako mu je uspelo, da ju je prepričal, da se presedeta.
"Povedal sem jima, da prva vrsta leti v London."
Je Imela babica tri vnučke.Je šla s prvim ob jezero in se vrgla not.Pa jo je vnuček rešil, dobil je avto na katerem je pisalo HVALA, DA SI ME REŠIL BABICA.
Je šla z drugim ob jezero in se spet vrgla.Pa jo je tudi rešil.
In je dobil avto na katerem je pisalo HVALA DA SI ME REŠIL BABICA.
Je šla s tretjim ob jezero in se vrgla not.Ta jo je pustil, da se utopi.Kasneje je dobil avto na katerem je pisalo HVALA, DA SI ME REŠIL DEDEK.
Zdravnik: "Takoj morate na dieto! Kaj ste pa po poklicu?"
"Požiralec mečev."
"Od sedaj naprej pa le še nože za sadje!"

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.111
Št. prispevkov: 24.436