Pravila

1.) Na spletni strani Verzi.si lahko sodelujejo in objavljajo vsi registrirani uporabniki, ki soglašajo s pravili.


2.) Z ozančitvijo polja "Vsak teden mi pošljite najlepše prispevke na e-mail" uporabnik potrjuje, da se strinja s prijavo na mailing listo spletne strani Verzi.si in sprejema, da vsak teden prejme email z verzi in občasno kakšno oglasno sporočilo. Uporabnik se lahko z mailing liste kadarkoli odjavi.


3.) Objave na kričaču se objavljajo samodejno, brez intervencije urednika. Ne glede na to, si urednik spletne strani Verzi.si pridržuje pravico po lastni oceni umakniti prispevek iz objave, ne da bi mu za to bilo potrebno navajati razloge.


4.) Vsi prispevki registriranih uporabnikov (razen objav na kričaču) so pred objavo pregledani s strani urednika. Urednik si pridružuje pravico po lastni oceni umakniti prispevek iz objave, ne da bi mu za to bilo potrebno navajati razloge.


5.) Dnevno lahko vsak registriran uporabnik objavi neomejeno število prispevkov.


6.) Objavljati je dovoljeno le lastne avtorske stvaritve, razen če ima registriran uporabnik avtorjevo dovoljenje za uporabo in razširjanje gradiva. Vsak avtor je sam odgovoren za primere kršitve avtorskih pravic tretjih oseb.


7.) Urednik bo s podatki registriranih uporabnikov ravnal v skladu z izjavo o uporabi osebnih podatkov.


8.) Uporabnik soglaša z objavo oddanih del na spletu, v tisku in za potrebe promocije spletne strani.


9.) Za prispevke bodo obiskovalci in ostali uporabniki spletne strani glasovali. Uporabnik nima nobenih zadržkov do tovrstnega ocenjevanja in se zaveda, da je njegovo objavljeno delo tudi zelo nizko (ali visoko) ocenjeno.


10.) Vse storitve, ki jih spletna stran Verzi.si nudi uporabnikom so brezplačne in ponujene uporabniku takšne kot so in brez vsake garancije. Urednik zavrača vsako odgovornost za škodo, ki bi nastala zaradi uporabe teh storitev.


11.) Urednik lahko, če se pojavi potreba, spremeni pravila brez predhodne najave.


Za vse nadaljne informacije smo vam na voljo prek elektronskega naslova ali prek kontaktnega obrazca.


Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436