Vici

Pravijo, da je smeh pol zdravja, s čimer se gotovo strinja prav vsak, ki si po dolgem in napornem delavniku zaželi nekaj sprostitve. Kot nalašč za takšno sprostitev so smešne šale, ob katerih pozabimo na vse skrbi. Danes najdemo vice vsepovsod – v časopisih, na televiziji in še posebej na internetu. V takšni poplavi takšnih in drugačnih smešnic je težko najti res smešne in zabavne vice, zato smo za vas pripravili zbirko najboljših vicev, ki jo lahko še sami dopolnite. Nasmejte sebe in svoje prijatelje kadarkoli in kjerkoli, saj vam z našo pomočjo šal ne bo nikoli zmanjkalo!

Popestrite si dan s prebiranjem najbolj smešnih šal, če pa iščete kaj posebnega, pobrskajte po posameznih kategorijah naših vicev, gotovo boste našli kaj zase. Naše šale pa niso le za branje pred spanjem – z njimi boste gotovo do ušes nasmejali vse svoje prijatelje! Če vam zmanjkuje dobrih šal le pobrskajte po spletni strani in si pred druženjem s prijatelji ustvarite zalogo vicev, ki bodo vaše prijatelje nasmejali do solz! Naši vici so primerni za praktično vsako situacijo – naj gre za sproščeno druženje s prijatelji, obisk sorodnikov, celo poroko – bodite oboroženi s zabavnimi šalami vedno in povsod.

Ker pa smeha ni nikoli dovolj, se trudimo našo bazo kar najbolj pogosto razširjati z novo kvalitetno vsebino. Pomagate pa nam lahko tudi vi – če poznate kakšen izviren vic, ga lahko dodate v našo bazo in s tem nasmejite še ostale bralce portala.

Če pa vam le brskanje po spletni strani ne zadošča, se naročite na naše e-novičke, in vsak teden boste prejeli kopico novih originalnih šal kar v svoj e-poštni nabiralnik! Tako boste gotovo ostali zdravi, saj vam smeha ne bo manjkalo!

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436