Voščila

Pogosto se zgodi, da nimamo prave ideje, kaj zapisati v voščilnico. V takšnih primerih se navadno zadovoljimo s suhoparnimi voščili, kot so na primer »Vse najboljše za rojstni dan« in podobna. Čeprav tudi takšna voščila zadostujejo svojemu namenu, je vseeno lepo, da slavljenca presenetimo s kakšno bolj izvirno mislijo. Tako si bo gotovo zapomnil vaše voščilo, ki bo ostalo v spominu obema. Drugo vprašanje pa je, kje najti primerna voščila za rojstni dan ali pa kakšno drugo priložnost? Ste na pravi strani – za vas smo pripravili zbirko najboljših voščil, ki jih lahko uporabite za praktično vse priložnosti.

Najbolj iskana so voščila za rojstni dan, ki jih v naši zbirki ne manjka. Pobrskajte po naših rojstnodnevnih verzih in prav gotovo boste našli kakšnega za vašega slavljenca, pa naj ta praznuje 20, 30, 40 let ali pa abrahama. Posebno pozornost smo namenili tudi voščilom ob rojstvu otroka, saj si takšen lep dogodek seveda zasluži svojo kategorijo voščil. Veliko rojstnodnevnih voščil pa je primernih za prav vsak rojstni dan, tako da jih lahko pogosto uporabite.

Seveda pa praznovanje rojstnega dne še zdaleč ni edina priložnost, ob kateri posežemo po voščilnici. Voščilo se spodobi tudi ob mnogih drugih dogodkih, med katerimi najbolj izstopajo na primer poroke, obletnice ter praznovanje uspeha in verskih dogodkov. Ne smemo pa pozabiti še na božična voščila ter voščila ob novem letu, ki jih v zadnjem času vedno bolj pogosto pošiljamo. Če vam torej v katerikoli situaciji zmanjka idej za primerno voščilo, le preberite nekaj naših predlogov, in gotovo boste našli nekaj prav zase.

Če pa opazite, da kakšno lepo voščilo manjka, ga kar sami vnesite v bazo. Vseh vaših prispevkov smo veseli, saj s tem bogatite našo zbirko voščil, ki koristi vsem bralcem tega portala.

Statistika
Reg. uporabnikov: 1.113
Št. prispevkov: 24.436